Slunko
Mukařov-skoMukařov, Srbín, ŽernovkaMukařov, Srbín, Žernovka
Občanské sdružení pro Mukařov, Srbín a ŽernovkuObčanské sdružení pro Mukařov, Srbín a Žernovku
MukařovSrbínŽernovkaŽernovkaKostel

Akce ..^

MUKAŘOVSKÝ PIŠTĚK

Co:   Divadelní festival - tři veselá představení
Kdy: 12.dubna 2008 od 17:00
Kde: Sokolovna Mukařov

Velice děkujeme panu Theodoru Pištěkovi, s jehož laskavým svolením jsme mohli náš divadelní festival pojmenovat. Snad jednou účast na "Pištěkově Mukařovu" bude také pro ochotníky lákavou metou.

Těšíme se na shledanou v hledišti. Více informací níže...
 

Plakátek
 

12.4.2008 od 17 hodin se v mukařovské sokolovně uskuteční Mínus první ročník Mukařovského Pištěka - Divadelního festivalu. Během jediného večera budou mít diváci možnost shlédnout tři představení od různých divadelních uskupení.

Účast přislíbili:

  • srbínsko-mukařovská Antidivadelní spoležnost Marza (www.sweb.cz/marza.divadlo), jejichž prosincové představení se vyznačovalo na amatérské divadlo nebývale propracovanou scénou, kostýmy i hudebním a světelným doprovodem;
  • u.s. Marvin (usmarvin.praguesoft.cz); ani tento divadelní spolek u nás v Mukařově neuvidíme poprvé. Představili se nám v loňském roce se zpěvohrou, letos se k nám chystají s představením Zubařovo pokušení. Stojí rozhodně za zmínku, že návštěvníci Mukařovského Pištěka budou první, kdo tuto hru shlédnou poprvé od jejího ocenění na listopadové soutěžní přehlídce Kaškova Zbraslav, odkud byla doporučena do širšího výběru pro Jiráskův Hronov (což je pro amatérské herce údajně meta nejvyšší).
  • Hudební Letňanské Amatérské Divadlo HLAD (hlad.ic.cz), které k nám přijede s představením Parybovka aneb Ryba, jak ho neznáme. Uvidíte tak trochu aprílové představení o poněkud netradiční cestě do Betléma. Původní hudba z roku 1796 doznala jen několika úprav a je doplněna scénkami podtrhujícími příběh, který Ryba ve své mši naznačil.

 
 
Jana Šoupalová
členka o.s. Mukařov-sko
koordinátorka Mateřského centra Mukařov-sko

 

B
 
Zapojte se do DISKUSE - ZDE ..^
 

B

Související články a dokumenty:


 
 počítadlo M u k a ř o v - s k o   2005-9 (c)   -   mukarov-sko@volny.cz
 
www.werco.cz www.vodnikralovstvi.cz /zahradka www.mukarov.cz web@mukarov.cz