Slunko
Mukařov-skoMukařov, Srbín, ŽernovkaMukařov, Srbín, Žernovka
Občanské sdružení pro Mukařov, Srbín a ŽernovkuObčanské sdružení pro Mukařov, Srbín a Žernovku
MukařovSrbínŽernovkaŽernovkaKostel

Akce ..^

IV. mukařovský lampióňák

5. listopadu 2010, Vítek Šoupal

Galerie První listopadový pátek přivádí pravidelně do ulic Mukařova podvečerní lampionovo-halloweenový průvod. Letos již po čtvrté vyrazilo na Lampióňák více jak 250 malých i velkých, strašidýlek i pohádkových bytostí s lampiony v ruce.

Pochod odstartoval něco po půl šesté starosta obce Ruda Semanský. Na začátku průvodu dostali malí účastníci vitamíny v podobě jablíček a mandarinek, které se slevou poskytl pan Vladimír Budský (Ovoce, Galeriezelenina - Pražská ul. Mukařov).

Zatímco v předchozích letech se průvod potýkal se zimou, ba i deštěm, letošní počasí mu přálo. Po dešti ani mlze nebylo památky a teplota se pohybovala okolo 12 stupňů Celsia.

GalerieDěti a dospělí prošli tradiční trasu přes park do ulice Severní, po hrázi nádrže do ulice Dubové a zpátky kolem kostela na náves. Průvod byl letos opět o něco delší, a tak si děti krátily čas čekání na závěrečný ohňostroj okukováním nového hasičského auta, které dělalo celé akci zázemí. Závěrečný ohňostroj létal vysoko a trval dlouho.

Bezpečnost všech jistili mukařovští hasiči, za což jim patří velký dík, stejně jako všem organizátorům a sponzorům - Obecnímu úřadu Mukařov a Ovoce, zelenina - Vladimír Budský.

Galerie

Prohédněte si:
        - fotografie Martina Holického na Facebook - ZDE
        - fotografie Milana Veselého na Picasa - ZDE

 
FotoVítek Šoupal, Mukařov
předseda občanského sdružení Mukařov-sko
zastupitel obce

 

B  
Zapojte se do DISKUSE - ZDE ..^
 
 

B

Související články a dokumenty:


 
 počítadlo M u k a ř o v - s k o   2005-9 (c)   -   mukarov-sko@volny.cz
 
www.werco.cz www.vodnikralovstvi.cz /zahradka www.mukarov.cz web@mukarov.cz