Slunko
Mukařov-skoMukařov, Srbín, ŽernovkaMukařov, Srbín, Žernovka
Občanské sdružení pro Mukařov, Srbín a ŽernovkuObčanské sdružení pro Mukařov, Srbín a Žernovku
MukařovSrbínŽernovkaŽernovkaKostel

Články ..^

Dětský maškarní bál SDH Mukařov 2008

28. března 2008, Alena Semanská

OslikSbor dobrovolných hasičů Mukařov pořádal 22. března v mukařovské sokolovně dětský maškarní bál.

Byli jsme příjemně překvapeni tím, kolik dětí v doprovodu rodičů na tuto akci zavítalo. Masek bylo přihlášeno okolo 80-ti a byly zde zastoupeny děti všech věkových kategorií, od malých miminek přes batolata až po školáky.

Velikonočně vyzdobená sokolovna se rozezněla dětskými písničkami a taneční rej střídalo vystoupení kouzelníka a dětské soutěže. Mezi dětmi se pohyboval náš kolega v masce roztomilého oslíka, ze kterého byly děti nadšeny, a rozdával sladkosti. Nad hlavami hostů poletovala řiditelná vzducholoď, kterou jsme mohli spatřit již na Hasičském bále. V předsálí byla připravena bohatá tombola, ke které děti dostávaly koblížky a sladkosti od sponzorských firem. Byla zde i možnost výběru z pestré nabídky zákusků a chlebíčků a jiného občerstvení.

O volbu nejkrásnějších masek se postarali sami hosté pomocí volebních lístků, které byly rozdávány při příchodu. Srdce všech si získala rozkošná malinká Červená karkulka (Nikolka Dušková – na obrázku s oslíkem), která obdržela nejvíce hlasů a vyhrála tak soutěž o nejhezčí masku. Doufáme, že všichni návštěvníci byli spokojeni a v příštím roce si účast na této akci zopakují.

 
 
FotoAlena Semanská
SDH Mukařov
 

B  
Zapojte se do DISKUSE - ZDE ..^
 
 

B

Související články a dokumenty:


 
 počítadlo M u k a ř o v - s k o   2005-9 (c)   -   mukarov-sko@volny.cz