Slunko
Mukařov-skoMukařov, Srbín, ŽernovkaMukařov, Srbín, Žernovka
Občanské sdružení pro Mukařov, Srbín a ŽernovkuObčanské sdružení pro Mukařov, Srbín a Žernovku
MukařovSrbínŽernovkaŽernovkaKostel

Články ..^

Závěr podzimní fotbalové sezony a práce v sokolovně

TJ Sokol Mukařov25. listopadu 2009, Zdeněk Týce

Výsledky fotbalových družstev

Vítězstvím žákovského družstva nad mužstvem Mirošovic poměrem 3:0 skončila v úterý 17.11.2009 oficiální část podzimních zápasů všech našich mužstev.

Již nyní je možné konstatovat, že podzimní část sezony 2009-2010 byla pro náš oddíl nejúspěšnější za posledních 10 let.

„A“ mužstvo dospělých bylo v letní přestávce vhodně doplněno o tři nové hráče, kteří zvedli konkurenci v mužstvu a ta měla za následek výrazný vzestup výkonnosti celého mužstva, které se umístilo s 26 body na třetím místě v okresním přeboru s jednobodovou ztrátou na vedoucí oddíly Jiren a Kunic a se tříbodovým náskokem na čtvrtou Stříbrnou Skalici a pětibodovým náskokem na pátý Kostelec nad Černými Lesy. Nejlepším střelcem mužstva se stal s 12 brankami Jakub Pospíšil a nejužitečnějším hráčem celého mužstva se stal Martin Pokorný.

Dobré výsledky mělo i „B“ mužstvo dospělých, které se ziskem 28 bodů obsadilo celkově čtvrté místo ve své skupině. Nově založený oddíl dorostu získal na podzim celkem 9 bodů a usadil se na 10. místě ve své tabulce.

Největší radost máme z výsledků našich žáků, kteří pod vedením dnes již zkušených trenérů pánů Hořejšího, Fazekaše a Kubáta v podzimních zápasech dosáhli na hranici 30 bodů a ve své tabulce jsou na druhém místě pouze o skóre za prvním Kostelcem nad Černými Lesy. Nejlepším střelcem mužstva se stal Jakub Slavík a nejužitečnějším hráčem byl za výkony v celé podzimní sezoně vyhlášen Petr Kellner.

Oddíl našich nejmenších zástupců - přípravka dokázala zvítězit v pěti utkáních a s 15 body obsadila sedmé místo ve své kategorii. Nejlepším střelcem tohoto mužstva byl David Vinš a nejužitečnějším hráčem tohoto oddílu byl vyhodnocen Filip Kubát.

Všem hráčů přejeme klidnou zimní přestávku k tomu, aby nabrali hodně fyzických a psychickým sil do náročných jarních zápasů roku 2010.
 

Opravy v sokolovně

Díky dotaci obdržené v roce 2009 od Obecního úřadu Mukařov mohly být letos v létě v našem areálu TJ Sokol Mukařov provedeny některé náročné opravy.

Jako největší akce byla provedena kompletní oprava podlahy na jevišti naší sokolovny, kterou během prázdninových měsíců provedla mukařovská firma Jiří Šmíd.

Sokolovna MukařovTaké byla zrekonstruována podlaha na hlavním sále sokolovny, která byla několikrát přebroušena, gelována a nakonec natřena protiskluzovým lakem a nově nalajnována. Tyto práce byly provedeny firmou Zdeněk Lapka z Prahy 10 – Štěrbohol.

Současně s těmito pracemi byly vyměněny dveře do kabiny hostů a dveře na sál sokolovny a byly opraveny omítky a obklady ve sprchách sokolovny a provedeny nové malby.

V letních měsících byl zhotoven prořez trávníku našeho hřiště metodou Rapid-Turf a dosetí trávníku před oběma brankami. Do konce roku budou ještě zakoupeny nové záchytné sítě na míče, které budou v roce 2010 instalovány na stávající konstrukci za oběma brankami, a bude zakoupen nábytek na doplnění současného pro nastávající plesovou sezonu.

Vedení TJ Sokol Mukařov touto cestou děkuje Obecnímu úřadu Mukařov za přidělenou dotaci, bez které by výše uvedené opravy nebylo možné udělat.

 
FotoZdeněk Týce, Mukařov
starosta TJ Sokol Mukařov
 

B
 
Zapojte se do DISKUSE - ZDE ..^
 

B

Související články:


 


 
 počítadlo M u k a ř o v - s k o   2005-9 (c)   -   mukarov-sko@volny.cz