Slunko
Mukařov-skoMukařov, Srbín, ŽernovkaMukařov, Srbín, Žernovka
Občanské sdružení pro Mukařov, Srbín a ŽernovkuObčanské sdružení pro Mukařov, Srbín a Žernovku
MukařovSrbínŽernovkaŽernovkaKostel

Články ..^

Dárek z mukařovských lesů

25. prosince 2006, Vítek Šoupal + Rudolf Semanský

StromekJak jsme Vás v posledním letošním čísle našeho dvouměsíčníku informovali, rozhodl se obecní úřad letos obdarovat občany vánočními stromky z mukařovských lesů. V rámci prořezu obecních lesů tak mohla každá domácnost dostat jeden smrček. Byť se nejednalo o žádné "jedličky z Hornbachu", překvapil nás Váš zájem. Stromek si domů nakonec odneslo přes 80 občanů Mukařova, Srbína a Žernovky. Věříme, že i Vám provoněl Vánoční pohodu domova.

S přáním příjemných a klidných svátků Vánočních a šťastného nového roku 2007

Vítek Šoupal
předseda občanského sdružení Mukařov-sko
člen zastupitelstva obce Mukařov

 

 B
Zapojte se do DISKUSE - ZDE ..^
 
 

B

Neobejdou se vánoční svátky u Vás doma bez živého vánočního stromku? Obecní úřad Mukařov pro Vás připravil malý dárek.

Vůně jehličí z vánočního stromku si většina z nás stále spojuje s vánoční pohodou a atmosférou těchto dní. Ovšem pokud dáváte opravdovému stromku přednost před umělým, musíte několik dní před vánočními svátky vyřešit, kde jej pořídit. Protože v majetku obce Mukařov je i kousek lesa, o který je třeba se starat, napadlo nás s řešením tohoto problému pomoci, spojit příjemné s užitečným a zároveň pro občany Mukařovska připravit malý dárek.

Protože je třeba čas od času v lese udělat místo vzrostlejším stromům, dohodli jsme se s lesním hospodářem obce a předsedou komise životního prostředí, že stromky – v převážné většině smrčky, které je nutno protřídit a vyřezat, by mohly udělat radost leckomu z nás, coby malý příspěvek obce k vánoční pohodě u Vás doma.

Pokud budete mít o vánoční stromek (smrček) z mukařovského lesa zájem, zavolejte na obecní úřad, na telefon 323 660 246 a stromek i s případným upřesněním výšky si můžete v období 4. – 15. prosince 2006 objednat. Stromky pak budou pro občany Mukařova, Srbína a Žernovky, kteří jsou v obci trvale hlášeni, připraveny ZDARMA k odběru v areálu mukařovské tržnice ve středu 20.12. a v pátek 22.12.2006, vždy od 14 do 17 hodin, případně po dohodě i později (max. 1 stromek/občan).

B

Související články a dokumenty:


 

 
 počítadlo M u k a ř o v - s k o   2005-9 (c)   -   mukarov-sko@volny.cz