Slunko
Mukařov-skoMukařov, Srbín, ŽernovkaMukařov, Srbín, Žernovka
Občanské sdružení pro Mukařov, Srbín a ŽernovkuObčanské sdružení pro Mukařov, Srbín a Žernovku
MukařovSrbínŽernovkaŽernovkaKostel

Akce ..^

III. mukařovský lampióňák

6. listopadu 2009, Vítek Šoupal

Galerie Jako už skoro tradičně i letos se v podvečer prvního listopadového pátku uskutečnil lampiónový průvod Mukařov-ska. Na pochod z návsi okolo rybníka se letos vydalo opět více než tři sta malých i velkých. Přesný počet se tentokrát nepodařilo zjistit, ale jen lampiónů jsme napočítali přes 140.

Jak je vidět na fotografii, mnoho malých účastníků průvodu dorazilo ve strašidelném halloweenském oblečení. Průvod se hemžil čarodějnicemi, princeznami, rytíři ba i mimozemšťany. Oproti loňskému roku nás letos při pochodu netrápil déšť.

Na závěr byly vyhlášeny 3 nejhezčí masky a lampiony domácí výroby, kteří převzali hodnotné ceny včetně těch, které měli hasiči připravené pro Drakiádu. Ta, i když byla perfektně připravena, se letos bohužel díky sněhu, který napadl v půli října, neuskutečnila. Poděkování kromě hasičů patří také panu Budskému, který poskytl vitamíny v podobě jablíček a mandarinek pro nejmenší, což jistě jejich rodičové v době začínajících prasečích a jiných chřipkových epidemií uvítali.

Prohédněte si fotografie na Facebook - ZDE.

 
FotoVítek Šoupal, Mukařov
předseda občanského sdružení Mukařov-sko
zastupitel obce

 

B

Plakátek
 

B  
Zapojte se do DISKUSE - ZDE ..^
 
 

B

Související články a dokumenty:


 
 počítadlo M u k a ř o v - s k o   2005-9 (c)   -   mukarov-sko@volny.cz
 
www.werco.cz www.vodnikralovstvi.cz /zahradka www.mukarov.cz web@mukarov.cz