Slunko
Mukařov-skoMukařov, Srbín, ŽernovkaMukařov, Srbín, Žernovka
Občanské sdružení pro Mukařov, Srbín a ŽernovkuObčanské sdružení pro Mukařov, Srbín a Žernovku
MukařovSrbínŽernovkaŽernovkaKostel

Články ..^

Dětský maškarní karneval

17. března 2010, Michal Pokorný

Foto MrázekNa poslední únorovou sobotu jsme pro děti z Mukařova a okolí připravili dětský karneval. I letos jsme byli mile překvapeni, kolik dětí a rodičů přišlo strávit společné odpoledne při hudbě, tanci a soutěžích. S dětmi a rodiči, kterých se letos sešlo téměř 200, se na parketu proháněli i maskoti letošního karnevalu - krokodýl a žralok (viz fotogalerie - ZDE). Ti s dětmi nejen dováděli, ale rozdávali jim i drobné sladkosti. Pro děti byla připravena také bohatá tombola.

S ohledem na zkušenosti z předchozích karnevalů jsme tentokrát neocenili jen nejlepší masky, ale rozhodli jsme se udělit menší odměny všem dětem. Každý si tak mohl odnést sáček s vitamíny, sladkostmi a balónky jako památku na tento den. Balónky provázely děti celým odpolednem, byly opravdu na každém kroku a sklidily předpokládaný úspěch.

Po třech hodinách na parketu se začaly děti s rodiči postupně rozcházet do svých domovů. I přesto, že pro nás odpoledne ještě neskončilo, jelikož jsme museli uklidit sál a přilehlé prostory, hřál nás pocit z dobře připravené akce. Poděkovat bych chtěl všem, kteří nám s akcí pomáhali a samozřejmě také těm, kteří karneval podpořili. Zejména bych chtěl poděkovat společnosti K2L s.r.o, Obecnímu úřadu a panu Vladimírovi Budskému, díky nimž jsme mohli všechny děti obdarovat drobnou cenou. Poděkování patří i Sokolu Mukařov za bezplatné zapůjčení sálu.

Tuto akci dále podpořili: DPD CZ s.r.o. Modletice, Hračkářství „U medvídků“ Valentovi, Obchodní dům FLIP, Cukrářství Doubravčice, Cukrářství paní Čadilová, Rodina Pokorných, Rodina Veselých, Paní Hana Strnadová.

 
FotoMichal Pokorný, Mukařov
velitel JPO III. obce
Starosta SDH Mukařov

 

 
B
 
Zapojte se do DISKUSE - ZDE ..^
 

B

Související články a dokumenty:


 
 počítadlo M u k a ř o v - s k o   2005-9 (c)   -   mukarov-sko@volny.cz
 
www.werco.cz www.vodnikralovstvi.cz /zahradka www.mukarov.cz web@mukarov.cz