Slunko
Mukařov-skoMukařov, Srbín, ŽernovkaMukařov, Srbín, Žernovka
Občanské sdružení pro Mukařov, Srbín a ŽernovkuObčanské sdružení pro Mukařov, Srbín a Žernovku
MukařovSrbínŽernovkaŽernovkaKostel

Články ..^

Mukařovský fotbal v létě 2006

22. června 2006, Vítek Šoupal
Doplněno:  2/7  +  31/7 

TJ Sokol Mukařov Tak a máme za sebou další fotbalovou sezónu a nejen tu. "Naši" hoši na mistrovství světa nedokázali porazit Itálii ani Ghanu a jedou domů s nepořízenou. Jak se dařilo těm "našim" mukařovským hochům?

Mužské Á-čko skončilo 2. v III.třídě OFS Praha-východ s 57 body za Louňovicemi, které uhrály za 26 zápasů 70 bodů. Třetí s 51 body se umístily Radošovice. Oproti tomu B-čko se umístilo také mez třemi - tentokrát ale posledními družstvy ve IV.třídě. Mukařovští byli předeposlední ze 13-ti dsružstev a uhráli 22 bodů s +/- skóre -14. Skupinu vyhrál Ondřejov před Kamenicí a Světicemi.

Od dospělých přejděme k dorostu. Ten se mezi osmi družstvy okresního přeboru umístil na 4. místě, když o třetí místo přišel v posledním kole prohrou v Kamenici. Od 3. Hrusic dělil naše kluky jen jeden bod. Na prvním a druhém místě skončily Kunice a Louňovice.

V okresním přeboru žáků zatím ještě není  už je také soutěž dohrána. Do neděle 25.6. zbývají poslední dvě kola.  Soutěži kralují Čestlice, Radošovice a Popovice. I když mají žáci Mukařova na svém kontě největší počet obdržených gólů a rekordní porážku v 13-tém kole 1:20 v Mnichovicích, drží se stále  drželi se dlouho na 11. místě ze třinácti. Věřme, že je předposlední Babice ještě bodově nepředběhnou.  V posledním kole je však předposlední Babice nakonec předběhly, takže naši žáci nakonec obsadili 12-tou příčku před posledním Ondřejovem.

Sezona 2006
Muži A se nejprve účastní turnaje na Vyžlovce 12.srpna a pak začínají sezonu zápasem na domácí půdě o pouti 19.8. od 17:00 s Mnichovicemi. Muži B hrají doma až 3. zápas, a to 2. září se Světicemi. U nejmenších došlo k rozdělení na žáky a přípravku. Žáci začínají doma 2. zápasem dopoledne 9. září s Březím a přípravka už o týden dříve 3.9. s Ondřejovem. Dorostenci budou v nové sezoně kvůli nízkému počtu zapůjčeni na hostování do Louňovic.

Vítek Šoupal, Mukařov
člen občanského sdružení Mukařov-sko
 

B
 
Zapojte se do DISKUSE - ZDE ..^
 

B

Související články a odkazy:


 


 
 počítadlo M u k a ř o v - s k o   2005-9 (c)   -   mukarov-sko@volny.cz