Slunko
Mukařov-skoMukařov, Srbín, ŽernovkaMukařov, Srbín, Žernovka
Občanské sdružení pro Mukařov, Srbín a ŽernovkuObčanské sdružení pro Mukařov, Srbín a Žernovku
MukařovSrbínŽernovkaŽernovkaKostel

Články ..^

Poděkování za pomoc (požár okálu v Mukařově)

8. listopadu 2010 (22:14), Andrea Svatošová

Za celou mojí rodinu děkuji všem hodným lidem, kteří po sobotním požáru domu mé babičky a dědy nějakým způsobem pomohli.

moc děkuji hasičům za super lidský a citlivý přístup... a strašně moc děkuji všem kteří babičku podpořili různými potřebnými věcmi, které přinesli a v neposlední řadě děkuji těm, kteří nabídli pomoc s bydlením

Jste všichni skvělý a moc si toho vážíme :)

Takže vážně mooooc díky.

Příspěvek z diskusního fóra: www.mukarov.cz

B

Požár okálu v Mukařově (6.11.2010)

9. listopadu 2010, Pozary.cz + Hasicimukarov.cz

K požáru rodinného domu, který byl hlášený z ulice Pražská v Mukařově/StřČK, vyjelo kolem desáté hodiny několik hasičských jednotek. HZS Středočeského kraje HS Říčany s CAS 15, CAS 32 a výškovou technikou, dále na místě JSDH Mukařov, Říčany, Žernovka a Tehovec.

Při požáru došlo ke zranění majitele domu, jenž utrpěl popáleniny, druhou osobu hasiči zachránili z balkonu, kde byla uvězněna. Pracovalo se v dýchací technice na 2× C proud a 2× vysokotlak.

Vzhledem k tomu, že se místo požáru nachází na hlavním tahu směr Kutná Hora či Praha, byl z důvodu zásahu poměrně komplikovaný provoz v dané lokalitě.

Po uhašení požáru jsme zůstali hasiči JPO3 Mukařov na místě a provedli dohled nad požářištěm do 18:00 hod. Požárem byl zasažen a zničen v podstatě celý objekt, zejména jeho první nadzemní podlaží a podkroví.


 

Obec Mukařov v zastoupení starosty obce Rudolfa Semanského, poskytla postižené rodině okamžitou finanční pomoc a nabídla dočasné ubytování v prostorách Charitního domu. Možnost ubytování rodina nevyužila. O zřízení veřejné sbírky a celkové finanční pomoci obce postiženým bude rozhodovat ustavující zastupitelstvo obce Mukařov v úterý 9.11.2010.

Fotogalerie č. 1 - Vítek Šoupal
Fotogalerie č. 2 - Milan Veselý

B  
Zapojte se do DISKUSE - ZDE ..^
 
 

B

Související články a dokumenty:


 
 počítadlo M u k a ř o v - s k o   2005-9 (c)   -   mukarov-sko@volny.cz